You are here
Home > autobanden > Vredestein Quatrac 5 bandentest

Vredestein Quatrac 5 bandentest

vredestein snowtrac 5 all season banden

Dat de Vredestein Quatrac 5 tot de beste all season banden behoort, dat wisten we al. Maar uit een recente test van Autobild Allrad is de Vredestein Quatrac 5 wederom als beste uit te bandentest gekomen! All Season banden winnen steeds meer aan populariteit aangezien de winters in ons land zacht zijn en je dan niet twee keer per jaar de wissel hoeft te doen. Droog wegdek scoren de meeste banden wel goed, daar ligt de uitdaging nog wel voor rolweerstand, maar al lang niet meer voor grip. Nat wegdek, daar begin je verschil te merken en met sneeuw en ijs wordt het verschil tussen goede banden en slechte banden direct duidelijk. Deze Vredestein band weet zich in de sneeuw goed te gedragen en kan zich (bijna) meten aan ├ęchte winterbanden.

In de bandentest van Autobild werd een SUV gebruikt. Vraag bij je bandenspecialist welke winterband of all season band geschikt is voor jouw auto. De auto speelt altijd wel een rol in de rijeigenschappen van een band.

Leuk om te weten over de Vredestein Quatrac 5 banden:

  • De Vredestein Quatrac 5 werd al in 2014 ontwikkeld
  • Vredestein Quatrac 5 mag het Three Peak Snowflake symbool dragen en heeft dus onafhankelijke geteste goede prestaties in de sneeuw en kan gebruikt worden in landen waar winterbanden verplicht zijn
  • De lage rolweerstand verminderd brandstofverbruik
  • Je kan de Vredestein Quatrac 5 kopen met snelheidsindex Y, dus ook voor degene die met een snelle auto richting de wintersport wil is deze band uitermate geschikt!
  • Enorm breed pakket aan bandenmaten maakt deze all season band bereikbaar voor vrijwel iedere automobilist, de maten lopen vanaf 13 inch tot 19 inch
  • Vredestein kennende is de prijs altijd vriendelijk en vrijwel voor ieder automobilist te betalen

Tijd voor nieuwe banden? Ook in de zomer kun je kiezen voor een all season band, daar heb je in de winter alleen maar voordeel van!

foto Vredestein

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog