You are here
Home > Nieuws > Pirelli kalender 2020

Pirelli kalender 2020

pirelli-kalender2020

De inhoud van de nieuwe Pirelli kalender 2020 is bekend. De kalender zal zoals altijd hetzelfde thema hebben en zal vrouwen afbeelden. Wederom is het een kalender die de dames toont met een esthetische, inhoudelijke en vrouwvriendelijke kijk. De Pirelli kalender 2015 was de laatste versie waarin de focus voornamelijk lag op bloot. In de 2016 versie van de kalender, nadat Pirelli in de Chinese handen van ChemChina gevallen was, was het voorbij met het platvloerse karakter. De kalender 2016 was zwart wit en liet de kracht zien van vrouwen.

De Pirelli Kalender 2020, wat staat erin?

De inhoud van de Pirelli 2020 kalender is wederom een kunstwerkje. Prachtige fotografie en mooie vrouwen die gewoon hun kleren aanhouden. Misschien jammer voor de garagist die hem graag achterin de werkplaats zou hangen, maar voor ieder ander een prachtige kalender. Het thema van de 2020 kalender is Juliet; die je natuurlijk kent van Romeo & Juliet.

De volgende dames staan in de Pirelli kalender 2020:

  1. Claire Foy
  2. Mia Goth
  3. Chris Lee
  4. Indya Moore
  5. Rosalia
  6. Stella Roversi
  7. Yara Shahidi
  8. Kristen Stewart
  9. Emma Watson

De kalender is gefotografeerd in de thuishaven van Romeo & Juliet, Verona Italië en in Parijs. Kortom, mooie settings voor mooie fotografie. In de 2020 kalender staat nog geen man, dus tot zover blijft Pirelli nog even bij de voorgaande jaren (hoewel hier soms een man in de achtergrond mocht meedoen), maar we hebben het gevoel dat het niet lang meer kan duren voordat de allereerste man de hoofdpersoon mag zijn in “The Cal”, zoals Pirelli de kalender noemt.

De Pirelli kalender kopen of bestellen

De Pirelli kalender is, zoals iedere kalender die een bedrijf uitgeeft, een relatiegeschenk. Je kunt dus niet naar de winkel gaan en de Pirelli kalender kopen. Mocht je er graag een willen hebben, dan is je beste kans om bandenbedrijven zoals importeurs te contacten met de vraag of ze er een gehad hebben en of jij deze van hen mag overnemen. Denk nu niet dat iedere bandenspecialist, Kwik-Fit vestiging of shop de kalender krijgt, deze wordt namelijk enkel aan “Vrienden” van Pirelli gegeven een geselecteerd deel van het klantenbestand.

Een andere tip om aan de Pirelli kalender te komen is op Ebay of Marktplaats te kijken. Je hebt dan misschien niet de meest recente, maar als het je enkel en alleen ging om te weten welke maand het is, zou je wel een andere kalender kopen!

Bron: Pirelli Calendar

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog