You are here
Home > Winterbanden > Hankook winterbanden testen in Finland

Hankook winterbanden testen in Finland

Hankook winterbanden worden voortaan getest op 300 km van de poolcircel. In deze koude en barre omstandigheden zullen de Hankook banden op allerlei testbanen gebruikt worden. Met de veranderende temperaturen door klimaatswisselingen zijn testcentra in de Alpen minder stabiel, en om een winterband te testen wil je kou, sneeuw en ijs. Toch vraag je je af of de banden ook voldoende getest worden voor kwakkelende winters zoals in Nederland, waar het geen 30 graden onder 0 is en je niet over droge sneeuw maar door natte sneeuw moet rijden.

Hankook de nieuwe buur van Michelin

Degene die in de bandenbranche werkzaam zijn, met name in de autobanden herinneren zich maar al te goed dat er nog een bandenfabrikant in Finland zit. Michelin test al jaren haar winterbanden in dezelfde regio in Finland, in Ivalo. Hankook is inmiddels begonnen met de bouw van een super modern test centrum met prachtige kantoren, onderzoeksafdelingen en natuurlijk verblijfplaatsen voor personeel. Laten we hopen dat Hankook ook een skipiste prepareert en een sauna aanlegt en een aprés ski bar regelt. Want als je maanden daar in het poolgebied zit, mag je ook wel wat ontspanning hebben!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog