You are here
Home > autobanden > Michelin Primacy 4 beste zomerband 2018?

Michelin Primacy 4 beste zomerband 2018?

Gaat de Michelin Primacy 4 de beste zomerband 2018 worden? Dat zou zomaar kunnen, Michelin left de lat deze keer wel heel hoog.

De Michelin Primacy 4 In het kort

  • Michelin Primacy 4 gaat ongeveer 18.000 kilometer langer mee dan vergelijkbare autobanden
  • 0,9 meter kortere remweg ten opzichte van andere nieuwe autobanden in dezelfde klasse
  • Minder afname van grip tijdens het gebruik: zelfs een 2,8 meter kortere remweg dan andere autobanden in dezelfde klasse
  • Slijtage indicatoren zodat je precies kan zien hoe je band aan het slijten is
  • Verkrijgbaar in 15, 16, 17 en 18 inch
  • Uitstekende prestaties tot de minimale profieldiepte van 1,6mm (Prestaties van veel autobanden gaan achteruit naarmate het profiel slijt)

Hoe krijgt Michelin dit voor elkaar?

Michelin heeft niet het wiel opnieuw uit hoeven vinden om deze prachtige beloftes te kunnen maken, ze hebben eigenlijk de twee elementaire onderdelen van de band een stap verder geperfectioneerd.

  • Michelin Primacy 4 heeft een nieuw rubbermengsel
  • Nieuw profiel ten opzichte van de vorige generatie Michelin Primacy

Alle kennis en innovatie van de afgelopen periode zit in deze band verwerkt, dit zou zomaar eens het beste kunnen zijn wat autobanden in 2018 te bieden hebben. In ieder geval zullen de andere bandenmerken hard aan het werk moeten om dit te kunnen overtreffen.

We zijn benieuwd naar de zomerbandentest 2018 om te zien hoe deze autobanden in de bandentesten gaat scoren.

Michelin Primacy 4 kopen

Wil jij de Michelin Primacy 4 kopen? Vanaf januari 2018 ligt hij bij de bandenspecialist en kan je ‘m onder je auto gemonteerd krijgen. Wij verwachten dat het pakket aan bandenmaten in de toekomst zal groeien en deze autobanden voor meer auto’s beschikbaar worden. Wat betreft bandenlabels hebben we ook nog geen informatie ontvangen, maar als de voorspelling klopt zou de grip op nat wegdek erg goed moeten zijn. Ook de Michelin Primacy 4 prijs is nog afwachten, wij vermoeden dat deze een vergelijkbare prijs zal hebben als zijn voorganger de Michelin Primacy 3. Echter als Michelin de extra 18.000 kilometer, die zij zeggen dat je ermee kan rijden, waar kunnen maken dan zouden de kosten per kilometer beduidend lager liggen en dus ook de bandenkosten die je uiteindelijk hebt. Kortom nog even afwachten, maar er zit heel wat goeds aan te komen!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog