You are here
Home > autobanden > #getagrip, de social media campagne van Dunlop

#getagrip, de social media campagne van Dunlop

dunlop getagrip campagne

Dunlop start social media campagne over grip. Mensen kunnen met de hashtag #getagrip en #gotagrip momenten delen waarop de grip hadden. Nu denk je, ik heb toch vrijwel altijd grip met mijn autobanden? Klopt, daarom heeft Dunlop de campagne wat breder getrokken en vraagt je momenten te delen waarop iemand geen grip op een situatie heeft of juist wel. Nouja, in ieder geval, Dunlop hoopt grappige momenten te vinden die viral gaan en het merk Dunlop tot een sociale hype maken. Vreemd genoeg zit er een einddatum aan de campagne, op 29 november is het afgelopen. Bij Bandenblog vinden we dit vreemd, als de campagne succesvol wordt, dan hoeft er toch geen einddatum aan te zitten?

Waarom zou je meedoen aan Dunlop’s social media campagne?

Woon je in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk en is het nog geen 29 november 2015 geweest? Dan kun je meedoen aan Dunlop’s social media campagne. Post je afbeelding met #getagrip of #gotagrip via gotagrip.dunlop.eu en je kan prijzen winnen. Dat is dus de reden om mee te doen. Heb jij een moment waarop je geen grip had of juist wel? Er zijn inmiddels, als we de site moeten geloven, een paar honderd foto’s geüpload, dus de kans een prijs te winnen is aardig groot. Succes!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog