You are here
Home > autobanden > Michelin CrossClimate bestelwagen banden kopen

Michelin CrossClimate bestelwagen banden kopen

De Michelin CrossClimate kopen kon al voor personenauto’s en door het enorme succes van deze all season banden is er nu ook een bestelwagenband beschikbaar gemaakt. De naam van deze bestelwagenband zal Michelin Agilis CrossClimate heten.

Michelin CrossClimate Duitsland

Je mag de Michelin CrossClimate in Duitsland gebruiken, ze zijn namelijk voorzien van 3PMSF symbool, oftewel dat icoontje met een sneeuwster in een kader wat op een berg lijkt. Dit icoontje laat zien dat de banden getest én goedgekeurd bevonden zijn voor rijden op winterse wegen met sneeuw en ijs. Een goede all season band beschikt over dit icoon, anders is de band niet geschikt voor deze omstandigheden en mag in bijvoorbeeld Duitsland niet gebruikt worden in de wintermaanden.

Met de komst van de Agilis CrossClimate bewijst Michelin nogmaals wat ze in huis hebben. Een product met een goed rendement en uitstekende prestaties. Vraag ernaar bij je bandenspecialist.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog