You are here
Home > autobanden > Nieuw: Sailun Atrezzo Elite

Nieuw: Sailun Atrezzo Elite

Sailun Atrezzo Elite

Het ziet ernaar uit dat de ‘Chinese banden’, ook wel bekend onder de naam budgetbanden, goedkope autobanden van onbekende merken terrein winnen. De kwaliteit van de budgetbanden lijkt ook sterk omhoog te gaan. Eerder kwam de Landsail LS588 UHP al verrassend goed uit een bandentest. En nu is de kwaliteit van de Atrezzo Eco, Atrezzo Elite en Atrezzo ZSR een feit gebleken tijdens een testdag in Frankrijk.

Bekijk de video van deze bandentest!

Sailun Atrezzo Elite bandenmaten

Het pakket bandenmaten voor de Sailun Atrezzo Elite bestaat uit 35 maten en biedt hiermee een band voor het segment van compacte en middenklasse auto’s. Even een aantal feitjes van deze autoband op een rijtje om je er een gevoel bij te geven.

  • Asymmetrisch profiel
  • Stevige schouderblokken
  • Anti Aquaplaning technologie
  • Ontwikkeld voor auto’s met vermogen
  • Maximaal contactgebied voor goede stuureigenschappen

Kwaliteit budgetbanden omhoog?

Het lijkt toch de trend te worden dat de kwaliteit van budgetbanden omhoog gaat. Bij het ene merk sneller dan bij banden van een andere fabrikant. Maar over het algemeen worden de banden beter. Je ziet dat Landsail goede resultaten boekt, en toch de prijzen laag weet te houden. En niet alleen bij autobanden zien we de switch van A-merken naar budgetbanden, ook in vrachtwagenbanden en landbouwbanden winnen de budgetbanden aan bekendheid. Van sommigen is de kwaliteit toch nog echt te laag, maar andere kunnen een voordelige verrassing blijken te zijn. Prijstechnisch is het altijd een interessante optie om te overwegen. En de overname recent van Pirelli bewijst wel dat uiteindelijk veel banden “Chinese banden” zijn!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog