You are here
Home > autobanden > Hankook Ventus S1 noble2 onder Lincoln MKX 2016

Hankook Ventus S1 noble2 onder Lincoln MKX 2016

Lincoln MKX 2016

All season banden zijn populair, ook de nieuwe Lincoln MKX komt op all season banden. Hankook levert de Ventus S1 noble2, een ultra high performance (UHP) all season band voor deze super luxe Amerikaan.

Hankook Ventus S1 noble2

Hankook Ventus S1 noble2
Bron: Hankook

De Hankook Ventus S1 noble2 komt in bandenmaat 245/50 R20. Je leest het goed, een mooie 20 inch voor de Lincoln MKX. Deze all season band heeft een asymmetrisch profiel en is geoptimaliseerd om water onder de band vandaan te houden. Zoals veel banden van tegenwoordig zit er silica compound in die de eigenschap heeft om uitstekende grip te bieden in alle omstandigheden met een goede slijtvastheid. Hankook kan de samenwerking met Lincoln zien als een bewijs van de kwaliteit van de autobanden, onder een auto van deze klasse zet je niet zomaar een band. Sinds 2008 levert Hankook al banden aan de Amerikanen en zoals het er nu naar uitziet zal het aantal OE (Original Equiped) contracten dat in het kasje bij Hankook staat, alleen maar groeien.

Lincoln MKX

Het design van de Lincoln MKX is super modern en straalt eigenlijk alleen maar luxe uit. Hij wordt geleverd met standaard een dikke 3.7 V6 met 303 PK, de additionele twin-turbo haalt uit een 2.7 liter blok zelfs 335 PK. Wat standaard is maar wat wij niet zouden doen is voorwiel aandrijving, met zo’n auto kun je maar 1 ding doen: All wheel drive!
Wat betreft het interieur zul je niks te klagen hebben, leren stoelen, prachtige bedieningspanelen; het is één en al luxe!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog