You are here
Home > auto > Vredestein Snowtrac 5, Sportrac 5 en Quatrac 5 op Volkswagen, SEAT en Ford

Vredestein Snowtrac 5, Sportrac 5 en Quatrac 5 op Volkswagen, SEAT en Ford

volkswagen-polo-vredestein-banden

Ga jij een nieuwe Volkswagen Polo, SEAT Ibiza of Ford EcoSport kopen? Dan wordt deze afgeleverd op Vredestein autobanden, namelijk de Snowtrac 5, Sportrac 5 of Quatrac 5. Vredestein is door deze drie automerken gekozen voor levering van de eerste montage banden waarop de auto’s de fabriek uit zullen rollen. Het selectieproces is altijd bijzonder streng, aangezien de autofabrikant graag autobanden wil waar de auto’s het beste op zullen presteren. Om als bandenmerk maar liefst voor 3 auto’s geselecteerd te worden, laat zeker wat zien over de hoge kwaliteit van de banden.

Volkswagen Polo op Vredestein banden

Als je een Volkswagen Polo koopt kun je alle drie de banden kiezen:

  • Vredestein Snowtrac 5 winterbanden
  • Vredestein Sportrac 5 zomerbanden
  • Vredestein Quatrac 5 all season banden

Banden voor SEAT Ibiza

Ga je voor de nieuwe SEAT Ibiza, dan heb je keus uit de zomerbanden, de Vredestein Sportrac 5 of de all season banden, de Vredestein Quatrac 5. Je kunt voor deze auto bij levering dus geen winterbanden kiezen. Mocht je dit toch willen dan kun je dit vaak met de autodealer wel regelen.

Ford EcoSport banden

Alle Ford EcoSport worden met de Vredestein Sportrac 5 uitgerust. Nu zal dit in de zomer wel goed gaan, en niet tot verbaasde gezichten leiden, maar in de winter haal je je nieuwe auto toch liever op met winterbanden eronder. We verwachten dat of Ford zelf of de Ford dealer wel met een oplossing gaat komen.

Voor Vredestein in ieder geval een groot compliment en voor de Vredestein rijders onder ons nog maar weer een bevestiging, dat het toch wel heel erg goede autobanden zijn waar je op rijdt.

Bron: www.vredestein.nl
Foto: Vredestein website / Volkswagen
Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog