You are here
Home > Vrachtwagenbanden > Truck Tyre Partner staat op BedrijfsautoRAI 2015

Truck Tyre Partner staat op BedrijfsautoRAI 2015

truck tyre partner bedrijfsautorai 2015

Truck Tyre Partner bekend van onder andere de GT Radial vrachtwagenbanden staat dit jaar op de BedrijfsautoRAI in Amsterdam. Waarom is het de moeite waard om de stand van Truck Tyre Partner te bezoeken? Uiteraard nemen ze vrachtwagenbanden mee waaronder lichtere truckbanden (interessant voor de brandstofbesparing) en voor de winter de GT Radial GSW 226 vrachtwagenband. Voor de trailerpositie is de GTL 919 aanwezig, deze band is niet nieuw meer, wel nieuw zijn de meerdere maten die beschikbaar komen.

Brandstofbesparing vrachtwagenbanden en velgen

Brandstofbesparing met vrachtwagenbanden en velgen is de volgende stap in een duurzame wereld. Aangezien brandstof natuurlijk een hoge kostenpost is voor transportbedrijven speelt de banden en wielen industrie hierop in. En wanneer je zoveel kilometers als een gemiddeld transportbedrijf rijdt, dan scheelt iedere kilo gewicht en iedere verbetering in de rolweerstand. Truck Tyre Partner is bekend van GT Radial vrachtwagenbanden maar is ook distributeur van Speedline. Dit velgenmerk levert lichtmetalen wielen voor vrachtwagens. Op de BedrijfsautoRAI 2015 ga je de SLT 3598 zien, een aluminium wiel voor grote trailers die tot 21kg lichter is dan een vergelijkbaar stalen trailerwiel. Interessant dus!

Redenen genoeg om de stand van Truck Tyre Partner te gaan bezoeken!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog