You are here
Home > Nieuws > Reifen Essen 2016

Reifen Essen 2016

reifen essen

Van 24 tot 27 mei 2016 is het weer zover, Reifen Essen, de grootste beurs voor de bandenbranche. En zeker de moeite om naartoe te gaan als je werkzaam bent in de banden. Als ontmoetingsplek en bron van inspiratie is de hele branche aanwezig. Van productie tot verkoop en weer terug naar recycling, je ziet en beleeft het op Reifen Essen. Er worden maar liefst 20.000 bezoekers verwacht uit 130 verschillende landen en standhouders uit 44 landen. Snap je nu waarom dit een unieke kans is?

Wat ga je zien, doen, beleven op Reifen Essen

Allereerst is het een goed moment om te zien wat er speelt in de bandenwereld. Van innovatie tot ontwikkeling, je gaat het zien. Daarnaast doe je er nieuwe contacten op en leer je nieuwe, potentiƫle, partners kennen. Iedereen staat open voor een gesprek, en dat merk je. Als laatste doe je inspiratie op in de fascinerende wereld van banden! Meld je dus snel aan!

  • Banden
  • Velgen
  • Machines

Eerder al hadden we de Aziatische versie van Reifen Essen, lees meer over Reifen China.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog