You are here
Home > autobanden > Reifen China

Reifen China

reifen china

Reifen China is gister van start gegaan. De beurs duurt drie dagen. Reifen China is de Chinese variant van het Europese Reifen Essen, dé beurs voor de bandenbranche. Zeker met de opkomst van Chinese banden en de verbetering die we zien in de kwaliteit is Reifen China zeker de moeite waard om heen te gaan voor bedrijven die actief bezig zijn in de bandenbranche. Met name importeurs en groothandels zullen hier goede connectie kunnen leggen en inspiratie op kunnen doen.

Op Reifen China, gehouden in Shanghai New International Exhibition Centre, is het grootste deel van de stands ingericht door bedrijven zoals bandenfabrikanten. Daarnaast een groot deel bendenhandel dat aanwezig is. De rest is verdeeld over reparatie bedrijven, herprofilering, en accessoires. Wat je zult zien zijn nieuwe technologieën en producten van meer dan 600 standhouders uit meer dan 20 landen.

Ontwikkelingen Chinese bandenindustrie

Zeker nu zijn er in China interessante ontwikkelingen, met de lage prijzen voor grondstoffen en juiste hogere invoerrechten in Amerika zal het moeilijker zijn voor Chinese fabrikanten om omzet te blijven draaien. Aangezien veel Chinese merken weinig investeren in onderzoek en innovatie en in marketing, is het moeilijker om de afzet op peil te houden. Toch zullen er nog steeds voldoende kansen liggen en zijn ook Europese importeurs nog steeds op zoek naar private labels om hier, met veel marketing, in de markt te gaan zetten.

Reifen China duurt van 11 tot 13 november 2015. Vind je China te ver weg maar wil je wel graag een keer naar zo’n markt gaan? Op 24 tot 27 mei 2016 is er weer Reifen Essen, gewoon naast de deur in Duitsland. Ook hier komen de meeste Chinese bedrijven en fabrikanten waardoor je ook op Reifen Essen volop je kansen kan onderzoeken.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog