You are here
Home > autobanden > Pirelli Formule 1 nieuws

Pirelli Formule 1 nieuws

pirelli formula one paars

Pirelli is geen onbekende in de formule 1, met zijn gekleurde logo’s op zijn slick banden. De producten voor de Formule 1 moeten aan de hoogste eisen voldoen om de snelheden en druk op de banden aan te kunnen. Na de laatste grand prix zal Pirelli in Abu Dhabi een bandentest dag houden. Dat is wel even wat anders dan 10 winterbanden onder een VW Golf en onder een plantensproeier door rijden!

Bandentest dag, 1 dag van Pirelli Formula One plezier

Op 1 december vindt de test plaats welke wordt gehouden met coureurs in de originele forumle 1 auto’s. Het is een voorproefje op wat we in 2016 gaan zien van Pirelli, ultra zachte slick banden voorzien van de nieuwste innovaties. En de kleur van het Pirelli logo op deze banden is: Paars! Jawel, je leest het goed, het is het stoere broertje van roze. Waarom paars hoor ik je denken? Nouja veel kleuren waren al vergeven en de keuze was tussen zilver en paars. Zilver lijkt wat veel op wit en paars is, nouja, paars. De banden zullen er niet minder om zijn en wij banden Bandenblog zijn heel benieuwd naar de bandentest resultaten!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog