You are here
Home > autobanden > Nieuwe 4×4 banden: Bridgestone Dueler A/T 001

Nieuwe 4×4 banden: Bridgestone Dueler A/T 001

Bridgestone Dueler A/T 001

Bridgestone Dueler is geen onbekende voor liefhebbers van off road rijden. Wat daarentegen een bekend probleem is voor bestuurders van jeeps en andere 4×4 auto’s die weleens van de begaande paden af willen: wat is nou de beste 4×4 band? Want op de weg wil je heel andere eigenschappen als off road. En dat zijn eigenschappen die zich niet makkelijk laten combineren, Bridgestone denkt met de nieuwe Bridgestone Dueler A/T 001 de oplossing gevonden te hebben.

Bridgestone Dueler A/T 001, on road en off road

Laten we ten eerste het volgende melden over de Bridgestone Dueler A/T 001, deze band is voor mensen die altijd op de weg rijden en hier en daar een landweggetje willen pakken, het weiland in gaan of lekker door de berm rijden. Het is dus geen band om Parijs – Dakhar te rijden of een regenwoud mee in te gaan. De Dueler A/T 001 gaat op termijn de Dueler A/T 694 vervangen.

Bridgestone Dueler AT 001
Foto band: Bridgestone-Dueler A/T 001

Wat voor voordelen biedt de Bridgestone Dueler A/T 001

  • Geschikt voor winterse omstandigheden, namelijk voorzien van “3peak mountain snowflake symbool”. Oftewel, onafhankelijk getest voor zijn eigenschappen op sneeuw en ijs
  • Goede prestaties op het gebied van slijtage
  • Stiller en comfortabeler dat de Dueler A/T 694
  • Goede rijeigenschappen op droog en nat wegdek zowel op het gebied van grip als handeling

Er is momenteel nog geen Bridgestone dueler a/t 001 test door ons uitgevoerd of gevonden. Pas na een bandentest kunnen we vanuit een meer onafhankelijk standpunt deze 4×4 banden beoordelen. Tot die tijd kunnen we alleen zeggen, het klinkt goed, nu nog hopen dat deze band zijn beloftes waar kan maken!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog