You are here
Home > autobanden > Nieuw: de Nokian Mika Häkkinen

Nieuw: de Nokian Mika Häkkinen

Nokian Tyre Mika Hakkinen

Het lijkt op een nieuwe band van Nokian in het assortiment van de Hakkapeliitta, Mika Häkkinen, en het is een samenwerking die zo logisch is als ronde banden. Maar nee, Mika Häkkinen is geen nieuwe band van Nokian maar een F1 coureur. Mika Häkkinen gaat ambassadeur worden van Nokian, twee succesverhalen uit het hoge Finland slaan de armen ineen.

Mika Häkkinen – Nokian, waarom?

Even een paar punten waarvan je denkt, waarom zo lang gewacht met dit huwelijk?

  1. Beide zijn afkomstig uit Finland
  2. Beide werken met auto’s
  3. Beide gaan door tot het uiterste en willen winnen

Ja, logisch dus. En nog een voorbeeld van dat er bij Nokian flink aan de weg getimmerd wordt. Ook in Nederland wordt het merk steeds bekender. Met name de winterbanden hebben al langere tijd een voorkeurspositie en, laten we eerlijk zijn, Nokian voelt toch ook wel als de échte winterband! Nokian zegt hetzelfde als waar Saab en Volvo voor staan; wij ontwikkelen producten op plekken waar anderen alleen maar komen om te testen. En dat maakt inderdaad een groot verschil.
Onlangs won de Nokian Hakkapeliitta R2 nog de titel “Tire Technology of the Year”. Als ’s werelds eerste winterband met klasse A op brandstof efficiëntie laat je zien waar je voor staat: Compromisloze banden, ook in de winter!

Ga je binnenkort winterbanden kopen, vraag bij je bandenspecialist naar de Nokian Hakkapeliitta R2. Zodra we banden nieuws van de samenwerking met Mika Häkkinen hebben, lees je het hier op Bandenblog.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog