You are here
Home > autobanden > Kumho Crugen Premium KL33 onder Jeep Renegade

Kumho Crugen Premium KL33 onder Jeep Renegade

jeep renegade

Kumho heeft de eer om de Kumho Crugen Premium KL33 onder de Jeep Renegade te zetten, waardoor iedere nieuwe Jeep Renegade die in 2016 op de markt gaat komen, op Kumho’s afgeleverd kan worden. Bandenblog bekijkt hoe deze autobanden van Kumho de Jeep Renegade zullen passen.

Jeep Renegade, een echte SUV

Dat de Jeep Renegade een echte SUV is zie je direct. De stoere uitstraling gecombineerd met prachtige afwerking, geven absolute potentie aan. Je ziet jezelf er zo mee door de stad rijden, lekker een weekend erop uit, met een surfplank op het dak of een fiets achterop. Bovendien ziet de Jeep Renegade eruit als een echte Jeep, met de karakteristieke grill en ronde koplampen.
De Jeep Renegade is niet alleen gemaakt om er stoer uit te zien, ook de specificaties laten zien dat je er meer mee kan. De auto heeft capaciteit om off road te kunnen. Het panoramische dak zorgt er bovendien voor dat, waar je ook bent, je van de omgeving kunt genieten. Hoe past deze Kumho Crugen Premium KL33 bij deze Jeep?

Kumho Crugen Premium KL33 onder je Jeep

Kumho CRUGEN PREMIUM KL33
Bron: Kumho

De Kumho Crugen Premium KL33 is een band die er niet uitziet om off road mee te gaan, wel ziet de band eruit als veilig en comfortabel. Kijkend naar de specificaties kom je het volgende tegen:

  • All season profiel, grip in ieder seizoen
  • Innovaties gericht op een lager geluid en trilling dempend voor een comfortabele rit
  • Geen off road eigenschappen

De Kumho Crugen Premium KL33 komt in erg veel maten, toch heeft de Jeep een aangepaste versie welk in twee maten uitgevoerd wordt:
215/60 R17 100V XL
225/55 R18 98H

Wat je direct opvalt is dat de 16 inch er niet bij staat, terwijl de Renegade Sport en Renegate Longitude beide standaard op 16 inch uitkomen. De 17 inch velgen zijn een upgrade. De Renegade Limited komt wel uit op standaard 17 inch velgen met optioneel de 18 inch lichtmetalen velgen. Dan heb je de laatste versie van deze Jeep, de Renegade Trailhawk, het off road broertje van de familie. Deze auto komt standaard op de 17 inch wielen, toch past hier de Kumho, zonder off road capaciteiten, niet echt bij. Het zullen dus voornamelijk de upgrades zijn van de eerste twee modellen en de Limited uitvoering die deze autobanden van Kumho gaan krijgen. We hopen dat er voldoende alternatieven van Kumho gekozen kunnen worden door Fiat Chrysler voor de Jeep Renegade zodat de samenwerking meer vorm krijgt dan alleen de beter uitgevoerde modellen. De stoerdere Trailhawk zou bijvoorbeeld op de Kumho Road Venture AT kunnen komen, een band met echte off road capaciteiten en bovendien goede prestaties in de sneeuw.

We geven je een update over de 16 inch banden en de Trailhawk banden zodra er meer bekent is.

De samenwerking tussen Kumho en Jeep / Chrysler loopt al langer met banden voor de Jeep Grand Cherokee en Fiat Freemont. Mooi om te zien dat het goed gaat en ook deze Jeep Renegade, een compacte SUV, op Kumho’s komt te staan. Kan niet wachten tot de auto uitkomt! Bekijk vast meer op de site van Jeep Renegade!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog