You are here
Home > autobanden > Hankook Dynapro HT onder je Toyota Tacoma

Hankook Dynapro HT onder je Toyota Tacoma

Hankook heeft weer een OE (Original Equiped) contract binnen gesleept. Deze keer van Toyota, de Hankook Dynapro HT onder de Toyota Tacoma van 2016. Een 245/75 R16 band wordt onder deze pick up gezet. En ook hier is weer de verbazing, waarom een snelweg band onder zo’n auto? De Toyota Tacoma ziet er dik uit, in positieve zin dan. De voorkant heeft de hoogte als we eerder bij Dodge pick up’s zagen en het design van de auto is mega strak. Als we de brandig geloven is dit een auto voor mannen. Mannen die in het weekend met crossmotoren de duinen of in willen of door de Ardennen willen scheuren. Of de auto niet uit willen en met de pick up de natuur willen verkennen. Tja zit je met die All season banden van Hankook onder je auto.

Hankook Dynapro HT

Al even genoemd, de Hankook Dynapro HT is een all season band gemaakt voor de snelweg. De band richt zich op de premium SUV markt en heeft de opties die iedereen wil:

  • lekker slijtvast voor langdurig plezier
  • grip op nat wegdek
  • weinig geluid en goede brandstof efficiëntie

Laten we wel wezen, dit is een goede autoband, en de meeste mensen die de Toyota Tacoma bezitten zullen 99% van de tijd op verharde wegen rijden. Dus laten we ons niet teveel verleiden door de foto’s in de reclame om de snelweg af te gaan en de ruige natuur op te zoeken. Maar laten we niet vergeten dat Toyota’s oerdegelijke auto’s zijn, volgens onderzoek is 80% van de Toyota’s die de afgelopen 20 jaar verkocht zijn, nog steeds in gebruik. En dat de Toyota pick ups overal rijden, van natte koude landen tot hete woestijn landschappen. Maarja, dan moet je wel iets anders dan je Hankook all season banden gaan regelen.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog