You are here
Home > Vrachtwagenbanden > Goodyear Fuel Max RSA

Goodyear Fuel Max RSA

goodyear fuelmax rsa

Goodyear Fuel Max RSA, ontwikkeld met brandstofbesparing in gedachte. Iets waar regionaal transport maar zeker ook transport op lange afstanden, denk aan internationaal transport de vruchten van kan plukken. De kosten voor banden zijn natuurlijk maar een laag percentage voor een transportbedrijf, zeker in vergelijking tot de brandstofprijzen. Hierin telt iedere liter die bespaart kan worden, en voila, daar is het antwoord van Goodyear.

Goodyear Fuel Max RSA gegevens op een rijtje

Dat de Goodyear Fuel Max RSA een goede band is om minder diesel te gebruiken mag duidelijk zijn. Daarnaast zijn er nog een aantal eigenschappen die we graag even toelichten over deze vrachtwagenbanden:

  • Minder hitte vorming en lage rolweerstand
  • Grip in de sneeuw mede dankzij 20/32 inch profieldiepte
  • Gelijkmatige verdeling van gewicht dat helpt onregelmatige slijtage voorkomen
  • Drie laags compound voor een hoger kilometrage

Klinkt allemaal erg goed, een nadeel: deze vrachtwagenband zal eerst alleen beschikbaar zijn in bandenmaat 11R22.5. Hier komen begin volgend jaar nog een aantal bij waaronder de maten 11R24.5 en 295/75R22.5. Mocht de band zo goed zijn als Goodyear verwacht, dan zullen meer maten absoluut aan dit maten pakket toegevoegd worden.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog