You are here
Home > autobanden > General Grabber X3

General Grabber X3

general-grabber-x3

General tire zal voor degene die altijd op verharde wegen rijdt in een hatchback niet het meeste bekende bandenmerk zijn. Voor degene met een SUV of Jeep die graag het avontuur op zoeken buiten de gebaande paden is General Tire een begrip, met name de SUV en Off road banden in de serie Grabber. En hier is nu een nieuwe toevoeging voor, en bij Bandenblog zijn we er enthousiast over. De Grabber X3 hebben we het natuurlijk over.

General Tire Grabber x3
foto: General Tire

General Grabber X3, heel veel design én performance

De General Grabbeer X3 is een band die absoluut gezien mag worden. Wat een gaaf ontwerp. Het loopvlak lijkt in de sidewall door te lopen met het dikke agressieve blok profiel. Maar het zijn niet alleen de looks, ook binnenin de band zit meer dan lucht. Zo bestaan deze autobanden uit 3 lagen en een sterk compound om doorboringen van scherpe stenen te voorkomen. Deze banden worden in vorm gehouden met een sterk stalen karkas.
Bekend van de vrachtwagenbanden, waarbij tussen de blokken van het profiel, kleine ribbels zitten die voorkomen dat stenen vast gaan zitten.
En, “the beste for last” het profiel, hierin komt alles samen. Design, grip en performance. Het ontwerp van het profiel van deze banden ziet eruit als een rotswand: sterk, robuust en met diepe groeven. Dit belooft grip in de meeste omstandigheden. Modder is geen probleem meer, dus waar wacht je nog op, wijk van de paden af en treed het avontuur tegemoet met deze nieuwe Grabber X3 banden!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog