You are here
Home > Fietsbanden > Fietsbanden nieuws op Bandenblog.nl

Fietsbanden nieuws op Bandenblog.nl

Michelin Power Competition

Eigenlijk een onderbelicht onderwerp op Bandenblog; fietsbanden. Toch weten we allemaal dat fietsen ook banden nodig hebben, en deze zijn niet allemaal zwart en rond. Dat een fietsband ook een technologisch hoogstandje kan zijn bewijst Michelin maar weer eens. Met de nieuwe Power raceband voor fietsen kunnen fietsers vanaf 1 april het zichzelf een stuk makkelijker maken!

Michelin Power fietsbanden kopen

Waarom die Michelin Power fietsbanden kopen? We geven je een aantal redenen:
Ten eerste heeft de nieuwe Michelin Power Competition een lagere rolweerstand. Een lage rolweerstand scheelt bij auto’s in het brandstofverbruik. Bij fietsen scheelt het in je eigen energie, de Power geeft je 25% lagere rolweerstand!

Het broertje van de Michelin Power Competition, de Michelin Power Endurance is 20% beter bestand tegen lek raken, iets wat ook menig fietser als een ergernis zal herkennen.

Dan is er nog een alternatief voor de fietser die niet alleen in het zonnetje wil fietsen, de Michelin Power All Season, jawel een all season fietsband!

Wij zouden zeggen, het klinkt allemaal mooi, fiets langs je fietsbanden specialist en ga die Michelin Power fietsbanden kopen!

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog