You are here
Home > autobanden > Bridgestone Dueler Ecopia H/L 422 Plus op Lexus RX350 en RX450h

Bridgestone Dueler Ecopia H/L 422 Plus op Lexus RX350 en RX450h

Bridgestone Dueler Ecopia H/L 422 Plus

De autobanden hebben een stuk langere naam dan de auto waar ze onder komen. De Bridgestone Dueler Ecopia H/L 422 Plus, een lange ingewikkelde naam waarvan weinig consumenten weten wat het allemaal te betekenen heeft, komt onder de Lexus RX350 en RX450h. De mannen van Bridgestone zijn er blij mee, het gaf ze een kans om samen te werken met Lexus om de autobanden aan te laten sluiten bij de luxe en comfort van de auto. Bovendien worden hiermee stappen gezet in de Ecopia doelstellingen van Bridgestone, over 4 jaar de banden 25% minder rolweerstand geven. Je snapt nu de betekenis van het woord Ecopia, wat Dueler betekent zijn we nog niet achter.

Trouwens, ook als je niet die nieuwe Lexus gaat kopen, kan de Bridgestone Dueler Ecopia H/L 422 Plus een goede band voor je zijn. Want laten we wel wezen, comfort en luxe willen we allemaal. Vraag je bandenspecialist naar de Bridgestone Dueler Ecopia H/L 422 Plus.

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog