You are here
Home > autobanden > 14 miljoen banden uit 1 fabriek, Continental is on the move!

14 miljoen banden uit 1 fabriek, Continental is on the move!

Continental Hefei fabriek

Je beseft pas hoeveel banden eruit een fabriek rollen als je hoort over een uitbreiding. Deze keer is het Continental die de fabriek in Hefei, China wat extra oppervlakte gaat geven. Er komt een uitbouw aan van 250 miljoen euro. Wat kan er voor dit bedrag extra gedaan worden in deze fabriek? Voor dit bedrag kan de productie opgeschroefd worden van 5 miljoen autobanden tot 14 miljoen autobanden per jaar. wist je dat de fabriek 13 miljoen fietsbanden per jaar maakt?
Eerder al kreeg de fabriek, die nog maar sinds 2011 in bedrijf is, al een uitbreiding van de R&D oftewel onderzoeksafdeling.
De uitbreiding staat gepland voor de komende 2 jaar, daarna kan de volop gebruik gemaakt worden van de extra capaciteit.

Continental banden, we gaan ze steeds vaker tegenkomen

Althans, als het aan de huidige visie ligt. Er wordt volgens het plan tot 2025 gewerkt aan uitbreiding van alle fabrieken huidige productie capaciteit. Bovendien gaat er aandacht naar high tech oplossingen en innovatie. Met een potje van 2 miljard kun je dan heel wat bereiken. De visie, van 2011 tot 2015 laat zien dat het gaat om een lange termijn vooruitgang. Landen als Brazilië, Rusland, India en China, maar ook Amerika zullen hier van gaan profiteren. Het gaat echter niet alleen om banen en bouw, ook universiteiten en scholing behoren tot de voordeling die Continental hier brengt. Kortom, Continental is on the move!

Denk hier eens aan bij autobanden kopen als consument of autobanden verkopen als garagehouder of bandenspecialist. Deze initiatieven zijn het waard om door middel van autobanden kopen en verkopen je steentje bij te dragen aan de ontwikkelingen die Continental brengt.

Bron: Continental

Bandenblog.nl
Werkzaam tussen de autobanden, winterbanden, truckbanden en landbouwbanden hebben we altijd nieuwtjes uit de bandenbranche. We delen het laatste bandennieuws graag met je op bandenblog.
https://www.bandenblog.nl
Top
Bandenblog